onsdag 3. oktober 2007

Status

Klokka er 03.15. Therese er trett, og har ikke sovet ennå. Hun har snart pakket ferdig (tok nettopp ut det siste fra tørketrommelen). Therese drikker kaffe for å holde seg våken. Om 1 1/2 time drar hun til flyplassen, og ser ingen vits i å sove frem til da, uansett hvor mye hun må streve for å holde øynene åpne. Therese kommer til å savne Norge, vennene sine, kjæresten sin, familien, senga si, hytta, norsk mat og så mye mer! Men hun er også spent, gleder seg til å komme til Peru, og tenker det er litt vemodig at dette er det siste blogg-innlegget hun skriver mens hun fortsatt er i Norge... Hun tenker også at hun skal prøve å oppdatere fra Peru så ofte som mulig, innenfor rimelighetens grenser selvsagt, så de her hjemme (snart der hjemme) kan følge med og lese om hva Therese arbeider med og koser seg med.

Det hun gjør nå, er at hun straks klapper sammen bærbaren, pakker den sammen med håndbagasjen, tar en slurk kaffe, kanskje feller en liten tåre eller to, mens hun tenker på hva hun kan ha glemt, helt fram til far står opp for å kjøre henne, og mor og et søsken eller tre for å si adjø. Eller aller helst: På gjensyn!

2 kommentarer:

Bente sa...

Ååååååh!! Æ SAVNE DÆ ALLEREDE!!!! :(

Anonym sa...

Hehe, kjenne det va litt mer vemodig og læs det blogginnlegget her, enn ka d va å si hade te dæ sist æ va på besøk;) Men kjære vænn, det hær går så utrolig bra, det her e liksom din oppgave det;) Og æ e OVERBEVIsT om at du kjæm te å klar dæ glimrende i Peru. Og en ting te, 7 mnd. pytt pytt, det e ingenting.. Og hjem ja, såklart, du kjæm da tebake te hjemme ditt, unasett om det kansje sjer litt annerledes ut;) Det e jo der familien din bor, som e så gla i dæ;) og det e hjem her i Trondheim alle vænnan som e så gla i dæ å høre te, læll om dæm kansje ikke bor hær no;) Gla i dæ vænnen, det må itj du glæm<3 You go girl;)