lørdag 27. oktober 2007

Spràkkurs mot slutten

Nà har vi bare én dag med undervisning igjen, för vi drar to og to hvert til vàrt. Vil takke de andre 7 som jeg har tilbringt masse tid med her i Lima i nesten 4 uker, for all den moroa vi har hatt, og alt vi har opplevd sammen. Vi har besökt 4 forskjellige prosjekter i fattige bydeler her i Lima, og fàtt varige inntrykk der, samtidig som vi som turister har sett hva Lima kan by pà. Jeg gleder meg til à bli bedre kjent med denne byen, og kan stille som guide etter hvert hvis noen skulle trenge det...

I morgen drar jeg altsà til mödresenteret, som ligger i en bydel som heter Villa Maria del Trunfo. Der er det ingen internettkafeer, sà det kommer til à roe seg litt med innleggene fremover. Men likevel - ikke glem à sjekke!

Hàper alle har det bra, og sà blogges vi!

4 kommentarer:

Randi sa...

Ønsker deg masse lykke til! Håper du tar deg tid til å nyte at du er der, og ikke føler at du må gjøre noe nyttig hele tiden;) Vil bare si at jeg synes du er utrolig modig og sterk som gjør dette, og min drøm om å studere i Italia blir ikke så skummel når jeg leser om alt det du gjør. Du er et av mine forbilder;) Stå på! <3

Anonym sa...

lykke til Therese. Stå på, nyt alt! Gjør alt. Bare vær. Kos deg masse vennen;)<3 kjempe gla i deg!!

Ranveig sa...

Så kjekt å finne bloggen din! Spennende å lese om alle førsteinntrykk og inntrykk ellers. Lykke til i tida framover! Skal sjekke innom her etterhvert og lese mer. :)

Marit`blogg sa...

Hei, du høye blonde!
Det er utrolig kjekt å se at du trives i Peru.Regner med at du kommer til å oppleve mye i tiden fremover, -opplevelser du kan ta med deg som verdifull livsvisdom... Tviler ikke på at du klarer deg godt!!!Skal hilse fra Synnøve, Kristine og Øystein(+ to søte marsvin). Ønsker deg lykke til! Pass på dæ sjøl i trafikken! God klem fra tante Marit:-)