mandag 15. oktober 2007

Et lite utvalg bilder...

Team Act Now America del Sur snart klare til avreise fra Amsterdam. Bare meg som mangler.Pà Kinarestaurant "Chifas", noe som er veldig populaer mat her i Peru, faktisk. Dette var den förste hele dagen vi var i Peru.En dag var jeg og Anne-Therese med vertsfaren vàr pà omvisning i La catedral de Lima. som er en katolsk katedral, siden de fleste her er katolikker.Her er Inca Kola mer populaer enn Coca Cola, og vi fàr den omtrent til alle màltider hjemme. Men det gjör oss ikke sà mye, for den er veldig god, og vi har som dere ser kjöpt kule Inca Kola t-skjorter. Kan pröve à ta med smakspröve hjem nàr jeg kommer.


Denne helga har vi vaert pà tur til strandhuset til vertsforeldrene til Hanna og Lena, bare vi 8 alene. Vi dro lördag etter à ha vaert i dàp pà mödresenteret. 9 barn ble döpt, og Johannes var fadder pà en unge som heter Nils Johan. Ja, det er et norsk navn, oppkalt etter broren til ei som var pà senteret i fjor, tror jeg. Han hadde i alle fall vaert pà besök pà senteret.


Her er noen fà bilder jeg tok pà utflukten til strandhuset. Vi var heldige og fikk et par-tre timer med sol, noe som förte til röde nordmenn, men vi koste oss mye, og det var litt godt à komme litt unna alt bybràket. Det er jo ikke stille et minutt her. Vi har til og med en hund pà taket hjemme, som liker à löpe rundt og rundt nàr vi skal sove. Pà stranda var det bare bölgebrus à höre. Herlig!


Nà har jeg várt her i snart to uker, og har begynt à fà et inntrykk av de viktigste tingene. Laerer litt og litt mer spansk, men har ikke blitt langt pà naer noen ekspert ennà.


Skal pröve à fà samlet et innlegg med litt försteinntrykk og sànn snart, siden jeg nà har vaert her sà lenge(föles dog myyye lengre enn to uker. En màned minst!) ¡Hasta la vista!

4 kommentarer:

Bente sa...

Åååh, det er så gøy å lese! :D Ikke slutt med blogginga, jeg digger å høre oppdateringer fra "over there" ;)

Anonym sa...

Høres og ser ut til at Peru er ganske så nice;) Enig med Bente; kjempegøy å lese;)

Therese sa...

Fint dere fölger med, jenter! :)

maria sa...

hei:)
hvordan går det med deg?
høres ut som du har det fint:P
savner deg:)

klem fra maria:D
hilser fra hele familien (casper og kiwi også):P