søndag 18. november 2007

Litt bilder
Vertsfamilien min, eller en liten del av den. Det var disse hyggelige menneskene som åpnet hjemmet sitt for meg og Anne-Therese. Her står de og spiser en kringle som Anne-Therese bakte (jeg skal ikke ta på meg noe av æren for den). Til tross for gasstekeovn, uvante ingredienser og alt annet som er annerledes, så ble den faktisk veldig god!

Her er Neolith og sønnen Carlos Daniel, de som nå har reist fra senteret.
Noen barn på en skole vi dro for å besøke, som er en av prosjektene til en av samarbeidspartnerne til Strømmestiftelsen. Skikkelig ivrige når det var kamera til stede.


Johannes var populær blant barna..

...og de hadde visst ikke så lyst til at vi skulle dra igjen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint å se bilder. Sjekker bloggen hver dag, Therese. Hilsen fra Roma. :-)

Anonym sa...

Morsomt å se bilder! Får litt bedre inntrykk av hva du faktisk gjør, og det blir litt mer klart for meg at du faktisk er i PERU!... ;)

Anonym sa...

Helt enig! bilder er bra og morsomt!:) barna ser sååå skjønne ut! tror dette er perfekt for deg, du er jo så flink med mennesker! (og ikke minst språk...jeg tror fortsatt ikke mine egne ører etter den kvelden med de tyskerne, som trodde du hadde hatt tysk på skolen!)

Randi sa...

Skriv under på alle dæm over æ! Bortsett fra at æ ikke kan hils fra Roma da, sjøl om æ skull ønsk d... Hilse fra Førde istaan:)