lørdag 22. desember 2007

God jul!

Vil bare ønske alle lesere - hvor enn dere er i verden- en god jul, og et riktig godt nyttår!

3 kommentarer:

Anonym sa...

En riktig god jul til deg også Therese. Her i Molde står nå sola opp bak fjella (kl. 11) - sola har akkurat snudd, og det er vi glad for! (Hos deg går det jo mot vinter nå...) I går vasket vi huset, i dag skal vi pynte til jul - juletreet er kommet opp allerede. Nå skal jeg ut i skogen for å skjære pinner til koking av pinnekjøtt - koselig med slilke tradisjoner. Kjersti er hjemme til jul, men skal på jobb i dag også (Plantasjen). I morgen, julaften får vi besøke av mine foreldre, bror Svend og min tante Eli. Blir koselig! Håper du får en fin jul i Lima Therese - hilser fra alle her i Bjønnan!

Anonym sa...

du må fortsette å ha en goooooooooooooooooooooooooooooooood juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kjempe, kjempe, kjempe, kjempe gla i deg<3<3<3<3<3<3<3
savner deg kjempe, kjempe, kjempe, kjempe masse<33<33<33<33

Anonym sa...

Hei Therese. Nå er hele slekta samlet på Fannrem, bortsett fra deg og Carina. Dere er selvsagt savnet!!! Carina jobber, og det gjør jo du også. Lille Eira Marie får full oppmerksomhet, og stortrives med det.
Vi har spist godt, både middag og kaffe med julekaker og farmor har laget så rikelig at jeg må spise rester i flere uker. Maria har spilt piano og vi har sunget og fortalt vitser. Hører at du har en ny magesjau, men det går vel over etter hvert. Jeg skal prøve å legge inn bilder av Eira her, eller så sender jeg et på e-post til deg. Ønsker deg en fortsatt god jul og alt godt for det nye året. Vi snakkes.