tirsdag 18. september 2007

Bare 15 dager igjen..

Overskriften sier vel egentlig sitt.. Det er bare 15 dager til jeg skal sette meg på flyet, og begynne reisen mot Peru, Lima, en ny kultur, en ukjent by, nye folk, et språk jeg ikke mestrer ennå, fremmed mat, og så mye annet jeg ikke kan forestille meg en gang!

Om jeg er helt klar til å reise ennå vet jeg ikke. Har allerede sagt hadet til enkelte som jeg ikke kommer til å møte før jeg drar, deriblant noen venninner, Carina (søstra mi) og min kjæreste Andreas.. Egentlig utrolig trist, men det har faktisk vært lite (les: ingen) tårer så langt, noe som er utrolig rart! Jeg tolker det til at det ikke har gått opp for hjernen min at jeg faktisk skal dra snart, og ikke får møtt dem igjen før i mai!

Jeg vet ikke om jeg noen gang vil bli helt klar til å dra. Dra fra alt som er kjent og kjært, fra alt som er trygt. Men jeg vet jeg kommer til å gjøre det, man trekker seg ikke nå. Jeg begynner å bli godt forberedt, selv om jeg kanskje ikke vet det helt selv.

Lærerne sier de første tre månedene er de tøffeste. 12 uker med forvirring, misforståelser og hard jobbing i håp om at ting bedrer seg. Men jeg tror det blir bra uansett. Jeg har gledet meg mye, og nå vil jeg egentlig bare reise... Komme i gang med det nye, midlertidige livet. Oppleve, utforske, tilføre og tilføres.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Høres utrolig morsomt og lærerrikt ut!! Men æ skjønne vældi godt at du e litt spent, med tanke på alt det nye som møte dæ og alt d gamle du forlate! Men vi ska hold kontakten sjø..;)<3

Bente sa...

Du e så utrolig bra Therese! Det her kjæm nok te å bli tøft, men du mestre det! Det veit æ! :D Å du fikse språket me en gang du kjæm ned dit sjø! Itj no problem det! ;D Æ sjer dæ no før du fær da, i oktober, ike sant? :) Glaidæ:*