lørdag 3. mai 2008

Hjemme

Jeg klarte det! Jeg har vært 7 måneder borte, og nå har jeg kommet hjem! Ble godt mottatt av mamma, Maria, Ørjan, Vigdis og Martin på Værnes i går. Kjempehyggelig!

Mandag skal jeg til Hald, og det gleder jeg meg masse til. Skal finne på masse kos med mine to supre romvenninner Synnøve og Lena, og selvfølgelig med øvrige herlige Hald-folk. Ser fram til de neste ukene, ja.

Det er rart å være tilbake i Norge, og jeg har lyst til å snakke spansk hele tiden. I dag på Burger King i byen overhørte jeg noen snakke spansk, så jeg gikk bare bort og snakket med dem. Men man gjør kanskje ikke sånt her i Norge?? Er det litt sånn tabu å snakke med vilt fremmede uten grunn? Husker ikke jeg... Men de var fra Chile, så hvis de ikke har bodd alt for lenge i Norge, så kanskje de synes det ikke var helt merkelig.
Har også kjørt bil, drukket kald melk, vann fra springen, spist grovbrød, brownies og fiskeboller i hvit saus. I'm back in Norway! Jei!

2 kommentarer:

Bente sa...

..jeg kom til slutt jeg også, og tok i mot deg...du var bare så altfor tidlig ute!

Anonym sa...

Hehe...vi prøvde å gjøre en greie av at vi skulle fortsette å si hei/hadet ved ankomst/avreise, men det gikk ikke så bra, gitt. Kos deg på Hald så lenge! Klem