søndag 22. juli 2007

Skoleåret på Hald

Skoleåret på Hald består at et høstkurs, et utenlandsopphold og et vårkurs.

Høstkurset er fra 15. august til 28. september, med en hjemreisehelg 13.-16. september. Utenlandsoppholdet varer omtrent 7 måneder for oss på linja som heter Act Now, og er ca fra begynnelsen av oktober til slutten av april, og vårkurset er fra begynnelsen i mai (5., tror jeg) til omtrent 15. juni.
Høst- og vårkurset foregår på Hald Internasjonale senter i Mandal (sør for Kristiansand), mens elevene under utenlandsoppholdet blir utplassert to og to rundt om i verden, ut i fra hvor organisasjonen linja vi går på er involvert i eller driver arbeid.

Nå er det under en måned til vi begynner høstkurset, og jeg gleder meg masse! Både til å treffe de andre, og til å få vite mer hva skoleåret vil bringe... Og det jeg får vite vil jeg prøve å formidle her når jeg har tid.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Bra de snakker spansk i Peru, og ikke tysk! ;)

Therese sa...

Haha.. Moro du;) Er tysken min SÅ dårlig?:P hehe.. men kommer nok til å ha litt problemer med spansken også, til å begynne med.

Anonym sa...

Hei Therese

Flott blogg - har lest med stor interesse! Skulle gjerne hatt vanlig postadresse slik at vi kunne få sendt deg årets utgave av den berømte avisa Bjønnanposten. Finner ikke adressa på blogg-sidene - finnes den der?

Hilsen onkel Harald